A folyosóra szerelt dobozból lopott kulccsal próbált bejutni a lakásba

2021. 05. 01., szo - 07:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az erzsébetvárosi rendőrök tetten érték.

Egy Airbnb lakás folyosó falára szerelt kulcsdobozát törte le egy férfi 2021. április 25- a főváros VII. kerületében. A dobozból kivett kulccsal még aznap este visszament a lakáshoz. Épp az ajtót próbálta kinyitni, amikor az erzsébetvárosi járőrök tetten érték.

A kerületi rendőrkapitányságra előállított férfi korábban is követett el hasonló bűncselekményeket a környéken. Februárban egy társasházi lakásba tört be, majd a falat kibontva átjutott a szomszéd lakásba, ahonnan egy pénzt, iratokat fényképezőt és ruhákat lopott. Nem sokkal később egy iroda ajtaját feszítette fel, onnan öt laptopot és egy mobiltelefont vitt magával.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság a 31 éves férfit lopás bűntett megalapozott gyanújával őrizetbe vette, letartóztatásának indítványozására előterjesztést tettek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Véget nem érő bűnlajstrom

A III. kerületi rendőrök elfogtak egy háromszoros körözött férfit, aki amellett, hogy eltiltás hatálya alatt, bódult állapotban, engedély nélkül vezetett autót, kábítószert is birtokolt.

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.