A fővárosban árulta a drogot, elfogták a KR NNI nyomozói

2021. 08. 12., cs - 10:00
Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda

Letartóztatását kezdeményezték a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfinek.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály VI. Bűnüldözési Osztály munkatársai 2021. augusztus 9-én délután a fővárosban elfogtak egy helyi 39 éves férfit, J. Krisztián Norbertet, akinél bruttó fél kilogramm marihuánát találtak, és akivel szemben garázdaság miatt elfogatóparancs volt érvényben. Kiderült, hogy a férfinél talált drog a 38 éves L. Csaba Attilától származik. Őt is még aznap elfogták a KR NNI nyomozói a fővárosban, majd kutatást tartottak a budapesti lakóhelyén és a szintén fővárosi, kábítószer raktározására használt ingatlanján.

A rendőrök lefoglaltak közel tíz kilogramm marihuánát, szárított növényi egyedeket, továbbá a kábítószer termesztéséhez, porciózáshoz szükséges eszközöket, többek között keltető sátrakat, lámpákat, ventilátorokat, alufóliát, fóliát, hegesztő- és vákuumozógépet, digitális mérlegeket, valamint közel másfél millió forint készpénzt.

A KR NNI nyomozói L. Csaba Attilát kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségnél kezdeményezték letartóztatását. 

J. Krisztián Norberttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy sérült, két gyanúsított

Nem adott elsőbbséget egy motorosnak egy teherautó-sofőr Békésen. A fiatalember elesett, fájlalta a lábát, a sofőr és a kollégája ennek ellenére magára hagyták. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

Templomból lopott

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök azt a férfit, aki a mórahalmi perselypénzt dézsmálta.

 

Házhoz rendelt rablás

A hevesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves helyi férfit, aki egy ételfutár bevételét vette el.

 

Ha ismeri, telefonáljon!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

 

Rablás miatt hárman őrizetben

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.