A gardróbszekrénybe bújt a rendőrök elől

2019. 10. 18., p - 08:50
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 42 éves súri férfival szemben, aki láncfűrészt és benzint lopott.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. október 11-én arról, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen tettes bemászott dudari családi házának udvarára, és az ingatlan melléképületéből, valamint a takarmánytárolóból egy motoros láncfűrészt, egy benzinnel megtöltött kannát és egy flakon kenőolajat tulajdonított el több mint százezer forint  értékben. A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a veszprémi nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt. A 42 éves férfit  a rendőrök 2019. október 17-én a Komárom-Esztergom megyei Súr községben lévő otthonában fogták el, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták.

A súri férfi a rendőrök kiérkezésekor egy ruhásszekrényben rejtőzött el, ott találtak rá. A házkutatás során a bűncselekmény helyszínéről lopott műanyag kanna is előkerült, melyet a rendőrök a gyanúsított udvaron álló gépkocsijában talált fekete kámzsával együtt lefoglaltak.

Az ügyben a Veszprémi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Majdnem gyalogosokat gázolt a zebrán

A sofőrt a hatóság az elsőbbségadási szabályok megsértése miatt négy hónapra eltiltotta a vezetéstől és harmincezer forint pénzbírsággal sújtotta.