A gumik miatt lopott

2022. 12. 06., k - 08:22
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Gyakran rongálódott a kerékpár gumija, ezért alkatrésznek lopta a járműveket. A komáromi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

A gyanú szerint az 54 éves férfi május 24-én az ácsi vasútállomásról ellopott egy kerékpárt. Ezt hazavitte, majd szétszerelte. A tettest még ezen a napon kihallgatták a komáromi rendőrök gyanúsítottként. A kutatás során a rendőrök további négy kerékpárt találtak szétszerelt állapotban. A gyanúsított elmondta, hogy azokat is a vasútállomásról lopta. Ellene szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétségének elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Elmondta, hogy az akác tüskék gyakran kiszúrják a kereket, ezért alkatrészeknek lopta a járműveket. A Komáromi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.

 

Lezárt akta: Olajozott lehúzás

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték a nyomozást három mohácsi férfival szemben, akiket bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett csalással gyanúsítottak meg.

 

Visszaterelték

A gödöllői rendőrök három napon belül elintézték, hogy a megritkított karám ismét bégetéstől legyen hangos. A lopott jószágokat visszaadták, a tolvajlással gyanúsítottakat elszámoltatták.