A gyanú: emberölés kísérlete

2023. 02. 24., p - 09:18
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók elfogták azt a 32 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetése után el akart szökni.

 

Gyújtogatásról érkezett bejelentés egy kiskunfélegyházi asztalosüzemből tegnap délelőtt a rendőrségre. A helyszínen kiderült, hogy az üzem felett kialakított munkásszálló egyik lakója összecsomagolt és elment, ám távozása előtt a folyóson lévő éghető anyagokat meggyújtotta, ezzel több helyen szándékosan tüzet okozott. A férfi tudta, hogy az épületben többen is tartózkodnak éppen. A tüzet a lakók észrevették, és még a tűzoltók kiérkezése előtt elkezdték oltani; ekkor ketten könnyebben megsérültek.

A rendőrök a gyújtogatással gyanúsítható sarkadi lakost a kiskunfélegyházi vasútállomáson elfogták és előállították.

A 32 éves férfit a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletével gyanúsítják. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.