A gyanú: szeméremsértés

2024. 03. 08., p - 07:35
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói egy közösségi oldal bejegyzésére reagálva eredtek az elkövető nyomába.

 

A legnagyobb közösségi oldal egyik kecskeméti csoportjában jelent meg a héten egy bejegyzés, amely szerint a városi buszjáraton március 2-án valaki szeméremsértő módon viselkedett. 

A történtekkel kapcsolatban feljelentés ugyan nem érkezett a megyeszékhelyi kapitányságra, azonban a poszt alapján a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – hivatalból – büntetőeljárást indított.

A rendőrök – állampolgári segítséggel – rövid időn belül azonosították a leírásban szereplő 50 éves helybéli férfit, akit 2024. március 6-án szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A gyanú szerint K. Károly az említett buszjáraton elővette a nemi szervét, és azt megmutatta a vele utazó barátnőjének. Az eseménynek egy fiatalkorú lány is a szemtanúja volt. A buszon hármójukon kívül más nem utazott.

A gyanúsított ellen az eljárást szabadlábon hagyása mellett folytatja a rendőrség.

 

Fontos tudni, hogy a rendőrség az ilyen jellegű esetekben akkor tud hatékonyan fellépni, ha a jogellenes cselekmény a tudomására jut.

Kérjük, amennyiben úgy érzi, hogy az Ön vagy hozzátartozója sérelmére bűncselekményt, szabálysértést követnek el, haladéktalanul hívja a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.