A helyszínen elfogva – frissítve

2024. 06. 10., h - 12:42
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni nyomozók a lövöldözőt és a testvérpárt is bűnügyi őrizetbe vették.

Mint arról korábban hírt adtunk, három férfi verekedett össze 2024. június 9-én 18 óra 30 perc körül Debrecen belvárosában. Egy testvérpár akarta rendezni korábbi nézeteltérését 40 éves haragosukkal. Szó szót követetett, először megrongálták a férfi autóját, majd összeverekedtek, az idősebb – 38 éves – testvér egy tapétavágót is előkapott. A dulakodás közben a 40 éves férfi az autójából elővett egy gumilövedékes fegyvert és mellkason lőtte az idősebb testvért.

Nem sokkal ezután több rendőri egység is a helyszínre ért, a trió tagjait megbilincselték, a meglőtt testvérhez mentőt hívtak, majd helyszíni szemlét tartottak.

A nyomozók később gyanúsítottként hallgatták ki őket, és mindhármukat bűnügyi őrizetbe vették. A Debreceni Rendőrkapitányság csoportosan, fegyveresen és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, valamint súlyos testi sértés kísérlet bűntette miatt indított nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.

 

Véget ért egy betöréssorozat

Egy 16 éves fiatal több alkalommal tört be tatai fagyizókba, ahonnan elvitte a váltópénzt. A járőrök a napokban fogták el a hívatlan látogatót.