A légyott közben, kántálva lopták el vagyonát

2023. 02. 13., h - 12:50
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vettek a bajai rendőrök egy 37 éves asszonyt, aki közel 18 millió forintnyi euróval lopta meg idős kuncsaftját.

Egy barátja mesélt az idős nagybaracskai férfinak az egyik olyan oldalról, melyen nők kínálnak szexuális szolgáltatásokat pénzért. A férfi talált is a honlapon egy fiatal lányt, aki megtetszett neki, ezért felhívta és találkozót beszélt meg vele az otthonában. A kamasz azonban nem egyedül érkezett, egy 40 év körüli asszonyt is magával vitt a légyottra. A férfi étellel és itallal kínálta női vendégeit, majd a fiatalabbikkal az emeletre vonultak, hogy megejtsék, amiért érkezett.

Az idősebb asszony nem csatlakozott hozzájuk, csupán egyszer zavarta meg az aktust, akkor is csak azért, hogy közölje: rontás van a házon és a férfin. Magához vette a házigazda bibliáját és kántálva odébb állt. Később kiderült, hogy ez csupán figyelemterelés volt, ugyanis ez idő alatt megtalálta a férfi széfjét, és annak kulcsát, amiből kivett három, eurókkal teli borítékot. Az aktus után az asszonyok távoztak, az idős pénzével együtt. A kuncsaftnak csak másnap tűnt fel a hiány, ekkor azonnal a rendőréghez fordult segítségért.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai a személyleírások és az adatgyűjtések alapján rövid időn belül beazonosították a két nőt, akiket tegnap, az otthonukban fogtak el. A 37 éves asszony táskájában megtalálták az eltulajdonított több tízezer eurót, ami közel 18 millió forintnak felel meg. A pénzt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának, a nőt pedig őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. A bűncselekmény elkövetését elismerte, valamint elmondta, hogy a fiatalkorú lány mit sem tudott a lopásról, ezért őt tanúként hallgatták ki a rendőrök. A nyomozók vizsgálják, hogy más bűncselekmény megvalósult-e az eset kapcsán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.