A marcali rendőrök jármű önkényes elvétele miatt indítottak büntetőeljárást

2022. 09. 14., sze - 10:52
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A 43 éves böhönyei férfi előbb elkötött, majd összetört egy személyautót.

Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes 2022. szeptember 10-ére virradó éjszaka elkötött egy marcali családi ház előtt álló személyautót. Az önjelölt sofőr a járművel nem jutott messze, a szomszédos településrészen egy út melletti betonoszlopnak hajtott, majd gyalogosan távozott a helyszínről. A balesetben senki sem sérült meg, de járműben anyagi kár keletkezett.

Az adatgyűjtés során egy 43 éves böhönyei lakos került a hatóság látókörébe. A marcali nyomozók a feltételezett elkövetőt 2022. szeptember 13-án jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A sofőrrel szemben felmerült az ittas vezetés gyanúja is, továbbá a férfit a bíróság korábbi ítéletében a járművezetéstől már végleg eltiltotta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.