A nyírmihálydi rablás harmadik gyanúsítottja is a rendőrség őrizetében van

2020. 12. 11., p - 09:39
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogatóparancs alapján fogták el a rendőrök Pákozdon.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság nyomozóinak információi alapján a Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. december 10-én egy pákozdi telephelyen elfogták R. T. 30 éves nyírmihálydi lakost. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy társaival 2020. szeptember 27-én betörtek egy nyírmihálydi asszony házába, ahol az egyedül élő 84 éves nőt a földre kényszerítették, bántalmazták, közben kitépték a fülbevalóit, és azokkal együtt távoztak. Az elfogatóparancs alapján körözött férfi társait a nyírbátori nyomozók 2020. december 9-én fogták el. A férfit a rendőrök rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.  

Korábbi közlemény:

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/idos-asszonyt-raboltak-ki-nyirmihalydiban-a

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyümölcsöző együttműködés

A nagylaki rendőrök román kollégáikkal együttműködve 75 migránssal szemben intézkedtek Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Nyitott autóból lopott

A szolnoki nyomozók elfogták azt a helyi fiatalt, aki kihasználta a lezáratlan gépjármű állapotát, és abból készpénzt lopott.

 

Szemfüles volt a szabadnapos rendőr

Pihenőidejét töltő kollégának tűnt fel egy gyanús kocsi Zombán, melynek csak a hátulján volt egy rendszám, ezért szolgálatba helyezte magát és értesítette a szolgálatban lévő egyenruhásokat is.

 

Visszaadták

A maglódi rendőrök elcsípték a biciklitolvajt, három órán belül már jogos tulajdonosánál landolt a drótszamár.

 

A motorosok biztonságáért

Nyáron, a jó idő a szabadba hív, így egyre több motoros vesz részt a közúti közlekedésben, ezért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében a biztonságos vezetésre hívja fel a sofőrök figyelmét.