A nyomok nem felejtenek…

2022. 10. 28., p - 09:55
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Kazincbarcikán több mint öt éve rabolta ki áldozatát.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 29 éves helyi férfival szemben. Az elkövető még 2017. április 24-én 13 óra körül, Kazincbarcikán a Hóvirág utcában - minden előzmény nélkül - földre rántotta áldozatát és több esetben megütötte, majd kikapta a pénztárcáját a zsebéből és elmenekült a helyszínről. A rabló zsákmánya a sértett személyes iratai, valamint a bankkártyája volt.

"

A pótolhatatlan, és megismételhetetlen nyomozási cselekmények 2017-ben történő elvégzését követően az elkövető több mint öt év után egy DNS minta alapján akadt fenn a rendőr hálójában. A nyomozók a férfit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra történő előállítása után, 2022. október 25-én gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A rendőrök előterjesztést tettek az elkövető letartóztatásának indítványozására is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.

 

Kereste a bajt – őrizetbe vették

A zuglói rendőrök gyanúja szerint egy férfi eltiltás hatálya alatt vitt el egy nyitva hagyott autót a XIV. kerületből, majd másnap volt barátnője házánál is jelenetet rendezett.

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.