A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőket

2021. 01. 31., v - 17:48
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A megalapozott gyanú szerint a két férfi egy áruval teli bevásárlókocsival távozott a boltból.

Ismeretlen személyek jelentek meg 2021. január 30-án 15 óra 45 perc körül egy szolnoki áruházban, ahol egy bevásárlókocsit különböző termékekkel pakoltak tele, majd a bejárati ajtón keresztül azzal együtt távoztak. A biztonsági rendszer jelzésére a telepakolt bevásárlókocsit otthagyták és elmenekültek.  

A rendőrök a biztonsági kamerák felvételei alapján rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. Az egyenruhások elfogták és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit, akiket gyanúsítottként kihallgattak.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.