A rendőrök befejezték a vizsgálatot az ittas járművezetővel szemben

2020. 10. 10., szo - 07:00
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az 53 éves környei lakos ittasan, a megengedett sebességet túllépve vezetett járművet.

A tatabányai járőrök 2020. október 8-án délután Környén sebességtúllépés miatt megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A szabályszegés miatt közigazgatási bírsággal sújtották. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett. A rendőrök az 53 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene ittas vezetés miatt indult büntetőeljárás.  

A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.