A rendőrök elfogták a garázdát

2020. 03. 30., h - 09:12
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kiskőrösi rendőrök nyomozást folytatnak egy 21 éves keceli lakossal szemben, aki a gyanú szerint egy gáz- és riasztófegyverrel fejbe lőtt egy másik helybéli férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. március 29-én 21 óra 16 perckor, mivel Kecelen néhány perccel korábban egy ismeretlen férfi egy fegyverrel, vagy annak utánzatával lövéseket adott le.

Az egyenruhások azonnal a helyszínre siettek, ahol megállapították, hogy egy családi ház előtt szóváltás alakult ki két férfi között, majd az egyik egy gáz- és riasztófegyvert vett elő, amivel egyszer a levegőbe lőtt, egy másik lövéssel pedig homlokon találta vitapartnerét.

A 34 éves sértett – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

A kiskőrösi nyomozók rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a férfit, akit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével és könnyű testi sértés vétségével gyanúsítanak megalapozottan. A 21 éves helybéli kihallgatása során beismerő vallomást tett, ő az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A rendőrök a gyanúsítottól lefoglalták a gáz- és riasztófegyvert, azt bizonyítékként kezelik a nyomozás során.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eredményes vadászat a vadászkürtért

A Győri Rendőrkapitányság a napokban zárta le egy 41 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárását, aki Győrben egy vadászkürtöt talált és lopott el.

 

Nem várt belépő

Az üzlet megköttetett, de a dílert és több mint fél kiló drogot már az erzsébetvárosi rendőrök vitték el a kapualjból.

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.