A rendőrök elfogták a kerekesszékes férfi kirablóját

2020. 03. 12., cs - 11:09
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Fél órán belül azonosították, és elfogták azt a mezőzombori útonállót, aki kirabolt egy kerekesszékkel közlekedő férfit.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 20 éves mezőzombori férfival szemben. A gyanúsított 2020. március 12-én 8 óra 40 perc körül Mezőzomboron, a postáról kerekesszékével hazafelé tartó 39 éves férfi kezéből megpróbálta kitépni a táskáját. A dulakodásban a támadó felborította kerekesszékes áldozatát, majd elmenekült a sértett - korábban felvett nyugdíját tartalmazó - táskájával.

tárcaszék

A bejelentést követően a rendőrök fél órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A nála tartott házkutatáson a rendőrök a megtalálták, és lefoglalták a hangfalba rejtett pénzt, amit a sértett hiánytalanul visszakap az eljárás részeként.

A Szerencsi Rendőrkapitányság a 20 éves mezőzombori férfit őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A Dunát átúszta, a büntetést nem úszta meg

Szabálytalan autós menekült a rendőrök elől Óbudán. A sofőr egy zsákutcában kiugrott a kocsiból, és a Dunába ugorva próbált egérutat nyerni. A járőrök a Hajógyári-szigeten fogták el. Az is kiderült, hogy miért akart meglépni: a járművezetés szinte minden szabályát megszegte.

 

2+6

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves moldáv sofőr és 53 éves társa ellen, akik hat embernek nyújtottak segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki egy helyi üzletből több kozmetikai terméket tulajdonított el.