A rendőrök őrizetbe vették a bántalmazót

2021. 01. 06., sze - 12:32
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismerősét ütötte meg a gyanú szerint Esztergomban egy férfi. A sértett életveszélyes sérülést szenvedett.

Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy férfit 2021. január 1-jén éjszaka egy esztergomi munkásszállóról. A kiérkező járőröknek a szemtanúk balesetre hivatkoztak, ám az esztergomi rendőrök ellentmondásokat fedeztek fel az elmondottakkal kapcsolatban. Az esettel összefüggésben részletes adatgyűjtést végeztek, és kiderült, hogy a férfi sérüléseit egy szintén a munkásszállón lakó férfi okozta. A 34 éves O. Tamás a gyanú szerint megütötte ismerősét, aki hanyatt esett, és bevágta a fejét a padlóba. A férfit az esztergomi rendőrök állították elő 2021. január 5-én, majd átadták őt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak, akik életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. O. Tamást a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az út vége

Büntetőeljárás indul egy 22 éves magyar sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Addig jártak…, míg lebuktak

A tolnai rendőrök elfogták azt a két faddi férfit, akik az elmúlt hónapokban számos tanya- és nyaralótulajdonosnak okoztak bosszúságot azzal, hogy betörtek ingatlanjukba. Ezen kívül Szekszárdon több autóról is loptak el különböző alkatrészeket.