A rendőrök őrizetbe vették a párját bántalmazó marcali férfit

2021. 06. 27., v - 11:22
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolati erőszak miatt indult büntetőeljárás.

Az ügy adatai alapján egy 35 éves marcali lakos párkapcsolatuk ideje alatt rendszeresen szidalmazta, és veréssel fenyegette közös gyermekük édesanyját, akit több alkalommal tettleg is bántalmazott. Utoljára 2021. június 25-én, egy előzetes szóváltást követően lökte és pofozta meg a 37 éves nőt, aki a történtek után a rendőrség segítségét kérte.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt a lakhelyéről még aznap este előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a bántalmazót kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.