A rendőrök őrizetbe vették a tetten ért tolvajt

2020. 06. 10., sze - 13:39
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint 42 gyermekruhát lopott el a kecskeméti nő egy üzletből.

Kecskeméten, egy ruházati boltban történt lopás 2020. június 9-én dél körül. Egy nő az üzletben különféle gyermekruházati termékeket vett magához, és az áruvédelmi eszközöket eltávolítva fizetés nélkül akart távozni. Az asszonynak nem volt szerencséje, a biztonsági kapu bejelzett, ezért a bolt egyik eladója és egy biztonsági őr feltartóztatta a tolvajt, majd értesítették a rendőrséget.

A helyszínre érkező egyenruhások előállították a lopás bűntettével megalapozottan gyanúsítható 55 éves kecskeméti lakost. Őt a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A tettenérésnek köszönhetően az eltulajdonított ruhaneműk visszakerült az üzletbe, így a több mint 100.000 forintos kár megtérült.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vigyázat, vadveszély!

Az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő úgynevezett vadelütéses balesetekhez riasztották a rendőröket Győr-Moson-Sopron megyében. Három esetben a vadon élő állat nem élte túl a karambolt.

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.