A rendőrök rövid időn belül visszaadtak egy ellopott babakocsit

2023. 01. 10., k - 14:01
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lopott babakocsit árult az egyik közösségi hirdető felületen egy szegedi férfi. A rendőrök az eltulajdonított eszközt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

A lopásról 2022. december 24-én érkezett bejelentés a rendőrségre. A babakocsit előző nap vihették el ismeretlenek az egyik szegedi társasház lépcsőházából, a benne lévő bundazsákkal, takaróval, autóshordozó adapterrel együtt.
A rendőrök a néhány napon belül beszerzett információk alapján az eltulajdonított értékeket megtalálták és visszaadták a tulajdonosának.

Az ügyben kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.