A somogyi vizsgálók befejezték a nyomozást és vádemelést javasoltak

2022. 07. 30., szo - 15:24
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy kaposvári húsboltot rabolt ki az 52 éves nő.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az akkor még ismeretlen tettes 2020. november 11-én 18 órakor – pontosan az üzlet zárásakor - bement egy kaposvári húsboltba, és egy lőfegyverre megtévesztésig hasonló eszközt az eladónak szegezve a bevételt követelte. Az alkalmazott a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő pénzt, a támadó pedig elmenekült helyszínről.

A feltételezett elkövetőt a nyomozók hosszas és kitartó felderítőmunka után, 2022. április 19-én otthonában elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálói a rablás bűntette miatt folytatott eljárás során a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Kaposvári Járási Ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.