A Szabolcsi nyomozók elfogták a nyíregyházi emberölés gyanúsítottját

2023. 06. 05., h - 15:54
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség őrizetbe vette az 52 éves nyíregyházi nőt, aki a megalapozott gyanú szerint 80 éves áldozatát olyan súlyosan bántalmazta, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Z. Zs-né 52 éves nyíregyházi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint Z. Zs-né 2023. június 1-jén nyíregyházi otthonában bántalmazta a 80 éves, egyedül élő nőt, aki az őt ért ütések és késszúrások következtében a helyszínen életét vesztette.

A Szabolcsi nyomozók a bejelentést követően nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást az elkövető mielőbbi azonosítása és elfogása érdekében. A végrehajtott nyomozási cselekmények adatai alapján a feltételezett elkövetőt Z. Zs-nét 2023. június 4-én délután nyíregyházi otthonában elfogták és a rendőr-főkapitányságra előállították. A nő kihallgatása alatt a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett. A rendőrök a beszerzett bizonyítékok alapján a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Korábban kiadott közlemény az ügyben ITT érhető el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.