A Szabolcsi nyomozók elfogták a nyíregyházi emberölés gyanúsítottját

2023. 06. 05., h - 15:54
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség őrizetbe vette az 52 éves nyíregyházi nőt, aki a megalapozott gyanú szerint 80 éves áldozatát olyan súlyosan bántalmazta, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Z. Zs-né 52 éves nyíregyházi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint Z. Zs-né 2023. június 1-jén nyíregyházi otthonában bántalmazta a 80 éves, egyedül élő nőt, aki az őt ért ütések és késszúrások következtében a helyszínen életét vesztette.

A Szabolcsi nyomozók a bejelentést követően nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást az elkövető mielőbbi azonosítása és elfogása érdekében. A végrehajtott nyomozási cselekmények adatai alapján a feltételezett elkövetőt Z. Zs-nét 2023. június 4-én délután nyíregyházi otthonában elfogták és a rendőr-főkapitányságra előállították. A nő kihallgatása alatt a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett. A rendőrök a beszerzett bizonyítékok alapján a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Korábban kiadott közlemény az ügyben ITT érhető el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.