A szabolcsi nyomozók felszámolták a bűnszövetséget

2022. 05. 19., cs - 13:23
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószerrel kereskedtek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták O. T. 32 éves mándoki és B. B. 35 éves cigándi lakost 2022. május 18-án. A nyomozók azzal gyanúsítják a két férfit, hogy a korábban elfogott öt társaival szervezetten, árusítottak kábítószert anyagi haszonszerzés érdekében lakókörnyezetükben. A rendőrök nyomozás során nagy mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot, valamint annak a kiméréshez és a csomagolásához szükséges eszközöket foglaltak le.  A szabolcsi nyomozók a kábítószer árusításából származó vagyont is feltérképezték, és lefoglaltak több millió forintot és két személygépkocsit is.

A nyomozók a 32 éves férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, a 35 éves társa szabadlábon védekezhet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.