A szabolcsi nyomozók felszámolták a bűnszövetséget

2022. 05. 19., cs - 13:23
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószerrel kereskedtek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták O. T. 32 éves mándoki és B. B. 35 éves cigándi lakost 2022. május 18-án. A nyomozók azzal gyanúsítják a két férfit, hogy a korábban elfogott öt társaival szervezetten, árusítottak kábítószert anyagi haszonszerzés érdekében lakókörnyezetükben. A rendőrök nyomozás során nagy mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot, valamint annak a kiméréshez és a csomagolásához szükséges eszközöket foglaltak le.  A szabolcsi nyomozók a kábítószer árusításából származó vagyont is feltérképezték, és lefoglaltak több millió forintot és két személygépkocsit is.

A nyomozók a 32 éves férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, a 35 éves társa szabadlábon védekezhet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mátrix Projekt: Több mint százmilliós kármegtérülés

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztató keretében számolt be egy országos kiterjedésű, bankkártyaadatok megszerzésére, csalásra és pénzmosásra szakosodott bűnszervezet tagjai ellen befejezett ügy részleteiről.

 

Egy sérült, két gyanúsított

Nem adott elsőbbséget egy motorosnak egy teherautó-sofőr Békésen. A fiatalember elesett, fájlalta a lábát, a sofőr és a kollégája ennek ellenére magára hagyták. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

Templomból lopott

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök azt a férfit, aki a mórahalmi perselypénzt dézsmálta.

 

Házhoz rendelt rablás

A hevesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves helyi férfit, aki egy ételfutár bevételét vette el.

 

Ha ismeri, telefonáljon!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

 

Rablás miatt hárman őrizetben

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.