Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik

2024. 07. 05., p - 13:19
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az egri nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt vettek őrizetbe egy andornaktályai férfit.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség miatt indított eljárást egy andornaktályai lakos ellen, aki június 23-án hajnalban besurrant egy egri társasházba, majd a padlástérből elektromos szegélynyírót, babakocsit, két kerékpárt, illetve különböző lábbeliket vitt magával.

A járőröknek néhány órán belül sikerült elfogniuk a tettest. A 31 éves férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett, a nyomozók megtalálták nála az ellopott értékek jelentős részét.

Ismét ez a tolvaj került július 2-án a rendőrök látóterébe Egerben, aki ráérzett a lopás ízére, ezúttal a Faiskola útról vitt el egy biciklit, azzal viszont nem számolt, hogy hamar lebukik.

Az Egri Rendőrkapitányságon többrendbeli lopás bűntett miatt hallgatták ki, továbbá őrizetbe vétele mellett kezdeményezték letartóztatását is.

A nyomozók személyismeretének köszönhetően az ellopott kerékpárt egy nap alatt visszakapta tulajdonosa.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.