Aki a virágot szereti?

2023. 02. 01., sze - 07:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Virágboltot rabolt ki egy férfi Újpesten, két napon belül elfogták.

Egy maszkot viselő férfi lépett be egy újpesti virágüzletbe 2023. január 24-én, majd a tulajdonost késsel fenyegetve a kasszában lévő pénz átadására szólította fel. A nő félelmében néhány ezer forintot adott át az elkövetőnek, aki nem érte be ennyivel: a maradék aprópénzt is követelte tőle. Miután megszerezte azt is, elmenekült a helyszínről. A nő a támadás során nem sérült meg.

Az újpesti rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, a kerületben lakó 39 éves G. Árpádot, akit ​2023. január 26-án a lakásán elfogtak, majd a IV. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították. Gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt, amely során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az újpesti nyomozók a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset-megelőzési céllal

A kiemelt baleseti okokra visszavezethető szabálysértések és szabályszegések, valamint a balesetek megelőzése érdekében ellenőriztek fokozottan a szentendrei rendőrök.

 

Földön, levegőben

Öt napon át tartó közlekedésrendészeti akciót bonyolítottak le a ceglédi rendőrök. A szervezett ellenőrzés-sorozatban 218 szabálytalankodó sofőrt szűrtek ki.

 

Végiglopta az éjszakát

Négy bűncselekményt követett el néhány órán belül egy férfi Tatabányán. A rendőröknek köszönhetően többre már nem volt alkalma, ugyanis elfogták és őrizetbe vették.

 

Kapott az alkalmon

Slusszkulcsot talált egy komáromi parkolóban egy férfi. Ő azonban ahelyett, hogy a tulajdonost kereste volna meg, inkább a hozzá tartozó autót kutatta fel, amit aztán el is vitt.

 

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

Két kamion és egy kisteherautó ütközött Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztrádát.