Aki bújt, aki nem

2022. 05. 07., szo - 08:00
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki évek óta bujkált a hatóságok elől, mert nem kezdte meg börtönbüntetését, amit halált okozó bódult járművezetés elkövetése miatt rendeltek el. Ellene több elfogatóparancs is érvényben volt.

A megalapozott gyanú szerint a 41 éves elkövető 2016. november 25-én éjszaka kábítószer fogyasztás után ült autóba két ismerősével. Szegvár külterületén a jármű az úttestről lesodródott és fának csapódott. A baleset következtében az egyik utasa életét vesztette. A bíróság a gyanúsítottat 2020. júliusában elítélte és elfogatóparancsot adott ki ellene, mivel a férfi a jogerős szabadságvesztését nem kezdte meg, az igazságszolgáltatás elől elrejtőzött.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói az elvégzett adatgyűjtések eredményeként a bujkáló férfi tartózkodási helyét megállapították. A detektívek a Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együttműködve 2022. május 5-én kora délután elfogták, majd előállították a terheltet.

Az elítélt csanyteleki férfit a rendőrök átszállították a Szegedi Fegyház és Börtönbe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Zörgött a sárhányó

Feltűnően hangos kerékpárral közlekedő férfi azonosításához kérnek segítséget a ceglédi nyomozók. A tettes egy másik bicajos táskáját lopta el.