Aki bújt, aki nem

2024. 01. 11., cs - 09:46
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 47 éves, többszörösen körözött férfi falba vájt rejtekhelyét egy szekrény tette észrevehetetlenné. Mostanáig.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának és a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységének munkatársai január 10-én hajnalban egy apró somogyi községben vetettek véget a rejtőzködésének. A zsaruk néhány hét kutatás után egy családi ház hálószobájának falába vájt rejtekhelyen bukkantak rá K. Tamásra, akit többek között egy 10 millió forintot meghaladó csalás ügyében, és tartózkodási helyének megállapítása miatt körözött a hatóság. Ráadásképpen a férfi megfeledkezett a rá jogerősen kiszabott 3 év 6 hónapos fegyházbüntetés letöltésének megkezdéséről is, melyre kézre kerítésekor emlékeztették az egyenruhások, egyúttal segítettek a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe eljutnia, hogy megkezdhesse büntetésének letöltését.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.