Álmából riadt fel a rablóra

2024. 06. 17., h - 12:47
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

Egy komlói férfi tett bejelentést 2024. június 16-án délelőtt arról, hogy otthonában furcsa zajra ébredt. Kiderült, hogy egy 30 éves helyi férfi tört be a lakásába, ahol a riadt sértettet fenyegetni kezdte, miközben szatyrokba pakolt ruhaneműket és különböző értékeket. Pakolás közben a sértettet megütötte, megrúgta, majd végül egy pulóverrel, egy övvel, valamint egy SZÉP kártyával távozott. A többi összekészített értéket a lakásban hagyta. A házigazda könnyebben megsérült.

A rendőrök másfél órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását. A gyanúsított ellen rablás miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.