Alucsomagok a mellényzsebben

2024. 02. 13., k - 10:36
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi egyenruhások egy 30 éves helyi lakost vettek őrizetbe, akinek sok minden volt a rovásán.

Egy szabadnapos körzeti megbízott jelezte kollégáinak Szekszárdon, hogy látta, egy általuk jól ismert férfi autóval épp egy benzinkútra állt be kocsival, miközben nincs jogosítványa. Az egyenruhások nem messze onnan megállították az autóst, akinél semmilyen irat nem volt. A sofőr elmondta a rendőröknek, hogy nincs vezetői engedélye. Mikor ellenőrizték az adatait, látták, hogy a bíróság jogerősen eltiltotta őt a vezetéstől.

Az igazoltatás során az egyik körzeti megbízott benézett az utastérbe, ahol egy műanyag tasakot pillantott meg, melyben kábítószergyanús anyag volt. A 30 éves férfi nem adott magyarázatot arra, hogy a por hogy került a kocsijába. Ekkor kollégáink tüzetesen átvizsgálták a járművet és a sofőrt is, akinek mellényzsebéből hét kisebb csomag is előkerült, melyekről kiderült, hogy droggyanús anyagok. Ezeket lefoglalták.

Az egyenruhások ekkor további mintavételre állították elő a sofőrt, a nyomozók pedig a jól ismert férfit kihallgatását követően őrizetbe vették. Több bűncselekmény és szabálysértés miatt is felelnie kell majd.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.