Alvást színlelt

2022. 06. 11., szo - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A belvárosi rendőrök még a helyszínen elfogták azt a férfit, aki feltört egy kisbuszt az V. kerületben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy 48 éves férfivel szemben, aki a gyanú szerint 2022. június 6-án hajnalban, egy kezére tekert lánccal betörte egy kisbusz ablakát. Ezután beszállt, átkutatta a benne lévő dobozokat, amikor megzavarták, ezért úgy tett, mintha a főnökét várná: beült az első utasülésbe, hátradöntötte és alvást színlelt.

A fővárosi rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták. A nyomozók V. Józsefet lopás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mely során a rongálás tényét elismerte, és azzal védekezett, hogy csak aludni akart a kisbuszban. Őrizetbe vétele mellett a rendőrök előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A bíróság június 8-án V. Józsefet bűnügyi felügyelet alá helyezte.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: 5 illegális migránst csempészett

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szlovák állampolgárral szemben, aki 5 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.