Átadás-on

2022. 10. 22., szo - 09:46
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jászberényi rendőrök Jászapátin csaptak le egy dílerre és vásárlójára, miután megtörtént az átadás-átvétel.

A Jászberényi Rendőrkapitányság indított nyomozást, miután olyan információ jutott birtokukba, hogy egy jászapáti nő kábítószerrel kereskedik, melyet 1000 Ft/adag áron főként helyi lakosok körében értékesít, ráadásul alkalmi vevői között 18. év alattiak is vannak.

A jászsági rendőrök jól megtervezett és összehangolt rendőri intézkedés keretében 2022. október 20-án este csaptak le a kereskedőre, miután lakásán épp egyik vevőjét látta el az általa árusított szerrel. A nyomozók a vásárló ruházatában alufóliába csomagolva 11 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak. A kereskedő lakásán kutatást tartottak, melynek során 48 darab alufólia pakkba kiporciózott összesen 28 gramm fehér színű kábítószergyanús port, 1 db mérleget, 2 db mobiltelefont és a vagyonvisszaszerzés érdekében 409.000 forintot és 98 gramm arany ékszert foglaltak le.

Az elsődleges vizsgálatok alapján a gyanúsított lakásán talált fehér por N-Ethylbuhedrone, valamint N-ethyl hexedrone HCI vegyületet tartalmaz mely új pszichoaktív anyagnak és kábítószernek minősül.  

A nyomozók az 57 éves nőt 2 rendbeli új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és 1 rendbeli kábítószer kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd – őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.