Autó emblémák szerelmese

2023. 02. 22., sze - 08:40
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Több mint félszáz autóról vette le a márkajelző emblémáját egy makói férfi. A rendőrök elfogták.

A szenvedélyes gyűjtő 2022-ben kezdte el a munkát Makón és Maroslellén. Majd két tucat márkát figyelt és ha alkalom adódott egy fázisceruzával le is feszítette a jármű elején vagy hátulján elhelyezett fém jelzést. Voltak azonban olyan esetek, ahol hiába próbálkozott nem sikerült megszerezni a drágaságot.
A férfit végül a makói nyomozók azonosították, majd 2023. február 19-én előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Az otthonában tartott kutatás során a feltételezett elkövetőtől több mint 50 eltulajdonított márkajelzést foglaltak le.
A férfi ellen üzletszerűen dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és annak kísérlete miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.