Autók kerekeit lopta el

2023. 01. 16., h - 12:52
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Saját gépkocsija abroncsait is leszerelte az elkövető, majd sértettként jelentkezett a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon.

A gyanú szerint Zalaegerszegen egy 28 éves helyi férfi 2022. december közepe óta több jármű kerekeit lopta el úgy, hogy a parkoló gépkocsikról leszerelte mind a négy felnit a hozzá tartozó gumiabronccsal együtt.

A rendőrök azután azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, hogy maga is sértettként jelentkezett a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon.

A nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 28 éves helyi férfit, aki részletes beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

 

Kékek a kék bolygóért

A Pest vármegyei bűnmegelőzők a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival karöltve szerveztek hulladékgyűjtéssel egybekötött környezetvédelmi programot a Ráckevei (Soroksári) Duna tanösvénynél.

 

Az esztergomi rendőrök „jófogása”

A hirdetőket átverő banda tagjait az esztergomi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat Kiberfelderítési Főosztály munkatársaival együttműködve Győrben fogták el.

 

Alkalom szülte tolvajokat fogtak

A sértettek ugyan óvatlanok voltak, de a kiskunfélegyházi és a bajai rendőröknek még egy óra sem kellett ahhoz, hogy bűnelkövetők csuklóján kattanjon a bilincs.