Autókat rugdosott - az erzsébetvárosi rendőrök elfogták

2022. 09. 14., sze - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A nyomozók garázdasággal gyanúsítanak egy török férfit, aki a VII. kerületben több gépkocsiban is kárt okozott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányságán garázdaság vétség gyanúja miatt indult eljárás egy 24 éves török férfi ellen, aki 2022. szeptember 11-én délután a Péterfy Sándor utcában két, a Bethlen Gábor utcában pedig egy parkoló autót rongált meg. 

A rendelkezésre álló adatok alapján a Péterfy Sándor utcában az egyik autót több alkalommal megrúgta, ami miatt az ajtókban, valamint a bal oldali hátsó sárvédőn horpadások keletkeztek. Az eset következtében a gépkocsi bal első ajtójának kilincse is letört. A másik kocsinál a bal hátsó sárvédőbe rúgott bele úgy, hogy a sárvédő lemez behorpadt. A két járműben több százezres kár keletkezett. A Bethlen Gábor utcában is belerúgott egy kocsiba, ott azonban kár nem keletkezett.

Az erzsébetvárosi rendőrök a férfit néhány órán belül elfogták, majd garázdaság vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Beismerő vallomást tett, azonban jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni.

A nyomozók a török férfit őrizetbe vették. Vele szemben a VII. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.