Autókat rugdosott - az erzsébetvárosi rendőrök elfogták

2022. 09. 14., sze - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A nyomozók garázdasággal gyanúsítanak egy török férfit, aki a VII. kerületben több gépkocsiban is kárt okozott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányságán garázdaság vétség gyanúja miatt indult eljárás egy 24 éves török férfi ellen, aki 2022. szeptember 11-én délután a Péterfy Sándor utcában két, a Bethlen Gábor utcában pedig egy parkoló autót rongált meg. 

A rendelkezésre álló adatok alapján a Péterfy Sándor utcában az egyik autót több alkalommal megrúgta, ami miatt az ajtókban, valamint a bal oldali hátsó sárvédőn horpadások keletkeztek. Az eset következtében a gépkocsi bal első ajtójának kilincse is letört. A másik kocsinál a bal hátsó sárvédőbe rúgott bele úgy, hogy a sárvédő lemez behorpadt. A két járműben több százezres kár keletkezett. A Bethlen Gábor utcában is belerúgott egy kocsiba, ott azonban kár nem keletkezett.

Az erzsébetvárosi rendőrök a férfit néhány órán belül elfogták, majd garázdaság vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Beismerő vallomást tett, azonban jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni.

A nyomozók a török férfit őrizetbe vették. Vele szemben a VII. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.