Autószerelő műhelyben folyt a biznisz

2024. 02. 29., cs - 11:30
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság nyomozói hat személyt vettek őrizetbe kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint egy Szombathelyen élő házaspár 2023 óta többször adott el külföldről, hangfalban hazacsempészett drogot egy zalaegerszegi párnak, akik azt ismerőseik közreműködésével saját vevőkörüknek továbbértékesítették. A helyi gyanúsítottak egy autószerelő műhelyben szolgálták ki vásárlóikat amfetaminnal.

A zalai rendőrök összehangolt akció során 2024. február 26-án ütöttek rajta a feltételezett dílereken a Közterületi Támogató Alosztály segítségével. Az ingatlanokban tartott kutatások során a nyomozók több kilogramm droggyanús fehér port és növényi törmeléket, valamint az árusításhoz szükséges eszközöket, pénzt találtak és foglaltak le.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták a dílereket, és előállításukat követően kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket. A két nőt és négy férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat, amit a bíróság elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Időben

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs körzeti megbízottja ért oda először egy közúti balesethez.

 

Eltűnt Németh József

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Közel kilencmillió forint a kár

Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Ki látta Orsós Krisztiánt?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik az eltűnt fiú megtalálása érdekében.