Autót akart lopni, elfogták a rendőrök

2021. 01. 02., szo - 08:59
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A dorogi nyomozók kamerafelvétel alapján néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

A rendőrségre 2021. január 1-jén kora reggel érkezett bejelentés, miszerint egy ismeretlen férfi Kesztölcön megpróbált ellopni egy autót. Az elkövető beindította a személygépkocsi motorját, erre figyelt fel a tulajdonos, aki cselekménye közben megzavarta a férfit, így a tettes elmenekült. A kiérkező rendőrök megtekintették a rendelkezésre álló kamerafelvételeket, amelyen látszott, hogy a férfi a közelben több autót is megpróbált kinyitni. Volt, amelyiket bezárt állapotban találta, de olyan is, amibe be tudott szállni, elindítania azonban nem sikerült. A felvételek alapján a dorogi rendőrök azonosították, és néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akivel szemben az alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív lett. A 20 éves B. Dávid ellen lopás vétség kísérlet és kábítószer birtoklása vétség elkövetés emiatt indult eljárás. A férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Párban jártak lopni

Közel tíz nap alatt több házból is lopott egy nő és egy férfi Orosházán. A nyomozók őrizetbe vették őket.

 

NE kockáztasson!

Két nap alatt két közlekedési baleset történt ittas járművezetők miatt Hajdú-Bihar megyében. Pusztán a szerencsének köszönhető, hogy egyik esetben sem történt tragédia.

 

Éber járőrök

Mezőkövesdi rendőrök észlelték, hogy tűz keletkezett egy helyi családi házban. Gyors intézkedésüknek köszönhetően nem történt tragédia.