Az apja miatt nem ment haza

2024. 04. 10., sze - 12:00
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdú-Bihar vármegyei rendőrök őrizetbe vették a 42 éves férfit.

Nem ment haza az iskolából egy 16 éves lány április 3-án. A szülei próbálták elérni, keresni, de mivel nem találták, ezért bejelentették az eltűnését a rendőrségen.

A rendőrök elrendelték a körözését és ők is keresni kezdték. Nem sokkal később a szülők már azt jelezték, hogy lányukat Debrecenben megtalálták. Az ilyenkor szokásos protokollnak megfelelően a nyomozók meghallgatták a fiatalt, aki elmondta, hogy azért nem ment haza, mert apja évek óta szexuálisan zaklatja. A sértett által elmondottakat a pszichológus szakértő véleménye is alátámasztotta.

A vármegyei nyomozók az apát szexuális erőszak elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amit az illetékes bíróság elrendelt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a betörő

Több millió forintot és arany ékszereket lopott egy férfi Szegeden. A rendőrök elfogták.

 

Országos elismerésben részesült

Szommer Attila, A Déli Agrárképző Centrum Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum és Kollégium tanára országos rendőrfőkapitányi jutalmat vehetett át Pedagógusnap alkalmából.

 

Kivonták a forgalomból

A bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló férfi új pszichoaktív anyagot árult Kunmadarason, a karcagi nyomozók őrizetbe vették.

 

Körözött autó Röszkén

A Kecskeméti Rendőrkapitányság által keresett kocsit foglaltak le Röszke közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Ki lehet Ő?

A Szigetszentmiklósi nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.