Az utcán lövöldözött az élettárs

2023. 08. 17., cs - 11:58
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy kecskeméti elkövető engedély nélkül magánál tartott gáz-riasztó fegyveréből hat lövést adott le, szerencsére ezek nem okoztak személyi sérülést.

Egy kecskeméti lakásban 2023. augusztus 16-án 23 óra körül az ott lakó férfi szóváltásba keveredett élettársával, akit jelenlegi adataink szerint bántalmazott is. Ezután a nő a fiával elhagyta a lakást. A felnőtt gyerek értesítette a történtekről édesapját, aki azonnal a helyszínre ment. A férfi lement az utcára, ahol szembe találta magát az apával és fiával. Ekkor az engedély nélkül magánál tartott gáz-riasztó fegyveréből hat lövést adott le, szerencsére ezek nem okoztak személyi sérülést. A kiérkező rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt fogták el a lövöldöző férfit.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.