Azonnal elfogták a miskolci útonállót

2023. 06. 02., p - 12:47
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 32 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2023. június elsején 11 óra 50 perckor Miskolcon, a Dankó Pista úton egy hetvenötéves nőtől pénzt, illetve cigarettát kért. Majd szinte a választ meg sem várva a férfi ráfogott az idős nő kezében – pénztárcának kinéző – kulcstartóra, amit megpróbált megszerezni. A dulakodásban a sértett elesett, majd támadója elmenekült a helyszínről.

Az esetet többen látták, majd egy férfi az útonálló után eredt, így támogatva az időközben értesített rendőrök munkáját, akik a kapott információk alapján azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.