Azonosították a buszmegállóban verekedő férfit

2022. 08. 12., p - 18:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A csepeli nyomozók garázdaság miatt hallgatták ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. augusztus 7-én 18 óra körül érkezett bejelentés, hogy Budapest XXI. kerületében, a Kossuth Lajos utca egyik buszmegállójában egy férfit bántalmaztak.

A rendőrök kimentek a helyszínre, és a bántalmazott férfihez mentőt hívtak, akik könnyű sérülésekkel vitték kórházba. 

A BRFK XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozásának adatai szerint a sértett  korábban a buszon egy vele együtt utazó férfivel került szóváltásba. Miután leszállt, a másik utas utánament, és a megállóban bántalmazta.

A csepeli nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 33 éves örkényi férfit, akit 2022. augusztus 12-én garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, szabadlábon védekezik.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.