Azonosították az idős ember bántalmazóját

2022. 04. 08., p - 11:39
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az óbudai rendőrök garázdaság miatt hallgattak ki egy férfit, aki a gyanú szerint a választás napján a III. kerületben bántalmazott egy szórólapokat osztó 82 éves aktivistát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. április 3-án délután telefonon tett bejelentést egy idős férfi, hogy körülbelül három órával korábban, a III. kerületi Vihar utcában egy nő kikapta a kezéből a szórólapokat, majd a nő párja néhány perccel később visszament hozzá, és bántalmazta. A 82 éves sértett tanúvallomásában elmondta, hogy az ismeretlen megütötte, fellökte, majd megrúgta. Könnyű sérülést szenvedett, akkor nem hívott sem mentőt, sem rendőrt.

A III. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, akit április 7-én óbudai lakásáról állítottak elő. Az 51 éves I. Imre gyanúsítotti kihallgatásán azt beismerte, hogy meglökte a sértettet, de az ütést és rúgást tagadta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.