Balesetet szenvedtek

2023. 06. 09., p - 07:44
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 47 éves szerb férfi és 9 utasa, akik Budaörs magasságában ütköztek szalagkorlátnak. Az embercsempészt a rendőrök elfogták, mindenkit kórházba vittek.

2023. június 9-én 5 óra 19 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy az M0-M7 csomópontnál egy szerb honosságú személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, ami gazdátlanul áll az út szélén.

A helyszínre a Budapest Rendőr-főkapitányság járőrei érkeztek, akik megkezdték a körülmények tisztázását. Intézkedésük közben az útszéli fás-bokros területről előjött a járművet vezető 47 éves szerb sofőr, és a további 9, magát szír állampolgárnak valló utas.

Adataink szerint a balesetben mindenki megsérült, ki könnyebben ki súlyosabban, a mentőszolgálat munkatársai őket kórházba vitték.

A továbbiakban a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében vizsgálja körülményeket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.