Bántalmazás lett a találka vége

2021. 03. 11., cs - 11:41
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A bajai rendőrök súlyos testi sértéssel és személyi szabadság megsértésével gyanúsítanak négy sükösdi fiatalt.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. március 6-án egy fiatal sükösdi lány találkozót beszélt meg egy fiúval a helyi labdarúgópálya közelében, majd külön autókkal mindketten kimentek a település külterületére. Egy elhagyatott úton a férfit a nő három társa várta. Egy személykocsival bevágtak a sértett elé, megállásra kényszerítették, majd egyikük – a fiatal lány barátja – bántalmazta a 19 éves helybélit, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A férfitől a támadás alatt még a kocsikulcsát is elvették azért, hogy ne tudjon elmenekülni.

Az esettel kapcsolatban a Bajai Rendőrkapitányságon nyomozás indult. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20, 21 és 22 éves sükösdi férfiakat, valamint 18 éves női társukat a rendőrök 2021. március 10-én elfogták és előállították.

A cselekményben bűnsegédi szerepet játszó fiatal lányt kihallgatása után szabadon bocsátották, ő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet, társait azonban a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.