Bántalmazás lett a találka vége

2021. 03. 11., cs - 11:41
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A bajai rendőrök súlyos testi sértéssel és személyi szabadság megsértésével gyanúsítanak négy sükösdi fiatalt.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. március 6-án egy fiatal sükösdi lány találkozót beszélt meg egy fiúval a helyi labdarúgópálya közelében, majd külön autókkal mindketten kimentek a település külterületére. Egy elhagyatott úton a férfit a nő három társa várta. Egy személykocsival bevágtak a sértett elé, megállásra kényszerítették, majd egyikük – a fiatal lány barátja – bántalmazta a 19 éves helybélit, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A férfitől a támadás alatt még a kocsikulcsát is elvették azért, hogy ne tudjon elmenekülni.

Az esettel kapcsolatban a Bajai Rendőrkapitányságon nyomozás indult. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20, 21 és 22 éves sükösdi férfiakat, valamint 18 éves női társukat a rendőrök 2021. március 10-én elfogták és előállították.

A cselekményben bűnsegédi szerepet játszó fiatal lányt kihallgatása után szabadon bocsátották, ő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet, társait azonban a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.