Bántalmazás lett a találka vége

2021. 03. 11., cs - 11:41
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A bajai rendőrök súlyos testi sértéssel és személyi szabadság megsértésével gyanúsítanak négy sükösdi fiatalt.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. március 6-án egy fiatal sükösdi lány találkozót beszélt meg egy fiúval a helyi labdarúgópálya közelében, majd külön autókkal mindketten kimentek a település külterületére. Egy elhagyatott úton a férfit a nő három társa várta. Egy személykocsival bevágtak a sértett elé, megállásra kényszerítették, majd egyikük – a fiatal lány barátja – bántalmazta a 19 éves helybélit, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A férfitől a támadás alatt még a kocsikulcsát is elvették azért, hogy ne tudjon elmenekülni.

Az esettel kapcsolatban a Bajai Rendőrkapitányságon nyomozás indult. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20, 21 és 22 éves sükösdi férfiakat, valamint 18 éves női társukat a rendőrök 2021. március 10-én elfogták és előállították.

A cselekményben bűnsegédi szerepet játszó fiatal lányt kihallgatása után szabadon bocsátották, ő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet, társait azonban a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.