Be akartak menni az áruházba, nem sikerült

2022. 06. 21., k - 09:48
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök két férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. június 20-án 8 óra körül, hogy Zalaegerszegen, egy Balatoni úti áruház oldalfal lemezeit két ismeretlen férfi próbálta megbontani - még a lemeztakarókat is felfeszítették -, azonban oda nem jutottak be.

A körzeti megbízottak adatgyűjtéstbe kezdtek, kamerafelvételeket tekintettek meg, majd pár órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, és előállították őket a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság.

A nyomozók a 18 éves alibánfai férfit, valamint 19 éves zalaszentmihályi társát nagyobb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták. Mind a két fiatal elismerte a bűncselekményt, elmondták, hogy be akartak jutni az áruházba, hogy az ott lévő széfből a pénzt elhozhassák.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem emlékszik rá, hogy jutott haza

Gyanúsítottként hallgattak ki a tamási rendőrök egy dúzsi férfit, aki egy Hertelend-pusztai telephelyről elkötött rakodógéppel próbált hazajutni.

 

Senkiét, egy rendőrét se!

Nem rongálható senki tulajdona büntetlenül. Egy váci nyomozót is választott áldozatai közé egy 29 éves váci férfi - a sértett kollégái elfogták.

 

Egyedi kombináció

Virágláda-, és kameratolvajok azonosításához kérnek segítséget a dunakeszi nyomozók.

 

Pozitív értéket jelzett a szonda

Debrecen külterületén történt anyagi káros baleset vasárnap reggel. Az egyik sofőrnél jelzett a szonda, a rendőrök eljárást indítottak vele szemben.