Befejezve

2024. 03. 21., cs - 11:41
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nagykőrösi rendőrök vádemelést javasolnak öt tolvajjal szemben.

A tavalyi év elejétől, mondhatni, a végéig ténykedtek a bűnbanda tagjai. A bejelentések, feljelentések sorra érkeztek a nagykőrösi rendőrökhöz.

A megalapozott gyanú szerint N. Tamás és négy társa a helyi áruházakat járták, nem válogatva: élelmiszereket, ruhaneműket, tisztálkodási és tisztítószereket, elektronikai cikkeket, szerszámokat loptak rendszeresen.

Zsákmányaikat hol a ruhájuk alá, hol a táskájukba, akadt, amikor babakocsiba rejtve vitték ki az üzletekből. Minden apró részletre igyekeztek figyelni, biztosították, takarták egymást, figyelték az alkalmazottak mozgását. Mint kiderült, a számlájukra ezenkívül egyéb vagyon elleni bűncselekmény is írható.

Az ügyben a nagykőrösi rendőrök hónapokat dolgoztak, feltérképezték a körülményeket, azonosították a cselekményekkel összefüggésbe hozhatókat, majd időről időre begyűjtötték őket. Kivétel nélkül beismerték a bűncselekmények elkövetését.

A gyanúsítottaknak bejelentett munkahelye, állandó jövedelme nem volt, megélhetésüket a bűncselekményekből származó, illegális bevételükből finanszírozták.

A banda feje, a 25 éves N. Tamás, valamint a 19 éves N.-né K. Angelika jelenleg is letartóztatásban vannak. A velük, valamint a 33 éves N. Zsanettel, a 40 éves B. Sándorral, valamint a 47 éves K. Ferenccel szemben a Nagykőrösi Rendőrkapitányság az üzletszerűen elkövetett lopás miatt folytatott nyomozást befejezte, a napokban vádemelést javasolva megküldte az iratokat az ügyészségnek.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.