Belőtt az ablakon

2023. 01. 10., k - 13:05
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jászberényi rendőrök egy órán belül elfogtak egy helyi férfit, aki többször rálőtt szomszédja ingatlanára.

Bejelentést tett a rendőrségre egy jászberényi tanya idős lakója 2023. január 10-én kora reggel, hogy előző nap este ismeretlen a háza két ablakát belőtte. A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi férfit a Jászberényi Rendőrkapitányságra előállították, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsított kihallgatása folyamatban van. A rendőrök igazságügyi fegyverszakértő bevonásával vizsgálják az eset körülményeit. Az esemény során személyi sérülés nem történt.    

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.