Belvárosi drogüzletet számoltak fel a nyíregyházi nyomozók

2022. 10. 13., cs - 13:13
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított egy oktatási intézmény közelében végezte a bűnös tevékenységet.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Sz. R. 28 éves nyíregyházi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi anyagi haszonszerzés érdekében a lakóhelyéül szolgáló belvárosi lakásban rendszeresen árusított kábítószert. A nyomozók 2022. október 12-én tartottak kutatást a férfi otthonában, ahol 29,5 gramm kábítószer gyanúját keltő növényi származékot, 21,5 gramm mennyiségű feltehetően pszichoaktív gombát, és a porciózáshoz használt digitális mérlegeket, növény őrlőket, valamint készpénzt foglaltak le.

A rendőrök a férfit, aki a bűnös tevékenységet egy oktatási intézmény közvetlen közelében található ingatlanban folytatta kábítószer-kereskedelem bűntett gyanújával hallgatták ki. A büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrt zaklattak

A rendőrök elfogták azt a két pécsi férfit, akik szidalmaztak és fenyegettek egy szolgálaton kívüli rendőrt.

 

Fókuszban az ittas sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhat ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év tizenegyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.