Berúgta az ajtót

2019. 10. 26., szo - 13:00
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2019. július 22-én 17 óra 40 perc körül Letenyéről, hogy volt élettársa bemászott a kerítésen, majd a lakásajtót berúgva a házban tartózkodik. Szóváltást követően a férfi bántalmazta a nőt, aki megsérült.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták az 50 éves férfit, majd előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett és magánlaksértés vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a halmozó

Engedély nélkül elvitt autóval balesetet okozott, ivott és a járművezetéstől is eltiltották azt a 41 éves kompolti férfit, akinek személyi szabadságát a dunakeszi rendőrök korlátozták.

 

Lezárt ügyek: kétszer is kirabolta áldozatát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a fiatalkorúval szemben folytatott le, aki két egymást követő napon is kirabolt egy férfit.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A rendőrök elfogtak két litván állampolgárt, akik 28 illegális migránst akart Nyugat-Európába szállítani.