Berúgta az ajtót

2019. 10. 26., szo - 13:00
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2019. július 22-én 17 óra 40 perc körül Letenyéről, hogy volt élettársa bemászott a kerítésen, majd a lakásajtót berúgva a házban tartózkodik. Szóváltást követően a férfi bántalmazta a nőt, aki megsérült.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták az 50 éves férfit, majd előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett és magánlaksértés vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+4

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 50 éves ukrán sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Frissített

A tegnap esti, M5 autópályán történt, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit pontosították a helyszíni szemle adatai.

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 29 éves moldáv sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Zéró tolerancia

Éjszakai ellenőrzés mérlege Óbudán: 51 járművezetőből öt bizonyult ittasnak, egy kábítószer hatása alatt állt.