Betörőket fogtak el a tiszavasvári rendőrök

2020. 12. 19., szo - 09:14
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Tiszalökön két családi házba is betörtek.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. J. 23 éves és B. S. 38 éves tiszalöki lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2020. december 18-án hajnalban Tiszalökön betörtek két családi házba és az ingatlanokhoz tartozó melléképületekből fűkaszát, láncfűrészt és kéziszerszámokat tulajdonítottak el. A rendőrök cselekményük közben érték tettek a két férfit, akik megpróbáltak elmenekülni a helyszínről, ekkor fogták el őket. A feltételezett elkövetőket a Tiszavasvári Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.