Betörőpáros letartóztatva

2024. 05. 21., k - 13:32
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Tiszaörsön és Tiszaszentimrén tört be lakott és lakatlan házakba a páros, akiket a tiszafüredi rendőrök elfogtak, majd a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

A megalapozott gyanú szerint a 25 éves és 43 éves kunmadarasi férfi az elmúlt 3 hónapban összesen tizennyolc lakott és lakatlan házba tört be Tiszaörsön és Tiszaszentimrén. Volt, hogy nem vittek el semmit, de olyan is, hogy kipakolták az egész ingatlant. Elektronikai felszerelések, kéziszerszámok, gépek, ékszerek és régiségek akadtak a horgukra, több millió forintos kárt okozva ezzel a sértetteknek.

A tiszafüredi nyomozók május 16-án elfogták a két férfit, majd 18 rendbeli lopás elkövetése miatt hallgatták ki őket. A bíróság elrendelte letartóztatásukat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Becsapott eladó

A Csornai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ismeretlen csaló ellen, aki egy internetes alkalmazáson hirdető nőt vert át.

 

Mentési gyakorlat

A vízirendészek a társszervek bevonásával gyakorlatoztak Tiszafüreden. A bemutató során két csónak összeütközését szimulálták a Tisza-tavon, majd a vízbe esett, úszni nem tudó ember mentését mutatták be.

 

Fél hónap alatt 51 elfogás

A BRFK akciójában 51 embert fogtak el, köztük egy emberölés bűntett kísérlete miatt körözött férfit.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.