Betört a vásárcsarnokba, rendőrkézen a feltételezett elkövető

2020. 09. 21., h - 16:54
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a szentmártonkátai férfit.

Ismeretlen személy 2020. szeptember 19-én a délután folyamán betörte a Szolnoki Vásárcsarnok ablakát, oda bement és elvitt egy pénzkazettát a benne lévő készpénzzel valamint egy kerékpárt. A jogsértő zöldségféléket és tésztát is megkísérelt ellopni, azonban azokat hátrahagyta. A rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2020. szeptember 20-án este a törökszentmiklósi vasútállomáson elfogtak, majd a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak.

A szentmártonkátai férfi ellen lopás vétség, valamint lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, ami a nyomozás befejezését követően bíróság elé állítási javaslattal zárulhat.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.